Internet Marketing Audit
Image default
Artikel marketing

Jungle Wandmat Kunststof, maak indruk in uw bedrijf

De Jungle style is momenteel echt een trend. Met deze Kunststof Wandmat in Jungle uitvoering haalt u dan ook echt iets moois naar binnen en zorgt voor een prachtige groene wand bedekt met tropische planten.

Deze volle wandmat is zeer eenvoudig zelf te bevestigen aan de wand, hier hoeft u niet een dure tuinman voor in te huren. Met een afmeting van 1 x 1 meter is al met enkele wandmatten een prachtige tropische sfeer gemaakt.

Maak indruk op de omgeving met deze Kunststof Wandmat, maak uw eigen verticale tuin aan de wand zonder onderhoud en onderhoudscontracten. Een voordelige en duurzame oplossing.

Sfeervol met meer groen

Met meer groen is er meteen een sfeervolle situatie gecreeerd, een groene omgeving werkt ontspannen en zorgt voor meer gezelligheid. Een groene omgeving is tegenwoordig steeds meer te zien en vooral de Jungle uitvoering is helemaal trending. Bovendien is het bewezen dat er minder ziekteverzuim is en sfeerverhogend werkt.

Een echte Eyecatcher

Met dezeJungle Wandmat van Kunststof zult u echt indruk maken op uw omgeving, het zorgt zeer zeker voor positieve reacties. Bij de entree of receptie van uw bedrijf zal deze wandmat zeer mooi staan. In de showroom als achtergrond, in horecagelegenheden zal het eveneens zeer mooi staan.

Bovendien werkt het geluiddempend, de wandmat is onderhoudsarm en ook makkelijk weer te verwijderen als deze naar een andere plek moet worden verplaatst.

Op een expositie of beurs zal deze Wandmat het uitstekend doen als aankleding op de stand, een gezellige stand trekt meer aandacht. En in horecagelegenheden blijft men langer zitten en zorgt voor meer omzet.

Bezichtig en bestel de Jungle Wandmat 24 / 7 in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/