Internet Marketing Audit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand in Zevenaar voor een succesvolle onderneming

Als u een eigen onderneming heeft, dan wilt u natuurlijk ook een fijne werkplek om aan uw bedrijf te werken. In de omgeving van Zevenaar kunt u bij OC de Pelikaan een prachtig bedrijfspand huren. Dit pand beschikt over diverse kantoren van verschillende afmetingen. Of u nu een klein, middelgroot of groot bedrijf heeft, u vindt er altijd een geschikte kantoorruimte voor uw onderneming. De kantoren variëren van minimaal 18 m2 tot en met 60 m2 en bieden u alle gemakken die u nodig heeft. Ontdek de mogelijkheden van dit ondernemerscentrum!

Maak gebruik van de vele faciliteiten

Als u ervoor kiest een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar te huren, dan profiteert u van vele voordelen en faciliteiten. Zo betaalt u een vast bedrag per maand inclusief service- en energiekosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast heeft u een aansluiting op een snelle glasvezelinternetverbinding, zodat u altijd van een hoge internetsnelheid geniet. Dat is natuurlijk wel zo fijn als u aan het werk bent. Ieder kantoor beschikt verder over een airco, koelkast, vaatwasser en buitenzonwering. U maakt daarnaast gratis gebruik van een beamer, vergaderruimte en kopieerapparaat, die voor alle kantoren beschikbaar zijn binnen het pand. Ook is het bedrijfspand gelegen op een uiterst gunstige locatie in Zevenaar. De kantoren liggen tegenover het station en beschikken over een ruime parkeergelegenheid.

Bekijk het aanbod online of maak een afspraak voor een rondleiding

Heeft u wel oren naar het huren van een prachtig bedrijfspand in Zevenaar bij OC de Pelikaan? Dan kunt online het aanbod van deze organisatie bekijken. Zo krijgt u een goed beeld of de kantoorruimtes aan al uw wensen voldoen. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een rondleiding om alle ruimtes in het echt te bekijken. Neem contact op met dit ondernemerscentrum en wie weet heeft u binnenkort wel een prachtige werkplek tot u beschikking.

https://www.ocdepelikaan.nl/