Internet Marketing Audit
Image default
Internet marketing

Meest voorkomende redenen voor een borstvergroting.

Vandaag de dag worden er in Nederland alleen al jaarlijks ruim duizend borstvergrotingen uitgevoerd. Hoewel iedereen natuurlijk vrij is om zelf te bepalen of zij plastische chirurgie ondergaan (mits zij ouder dan 18 jaar oud zijn), zijn de mensen rondom de patiënten vaak toch benieuwd naar de redenen die zij hebben om zo’n ingrijpende behandeling te ondergaan. Natuurlijk is iedere reden die men heeft om zo’n behandeling te ondergaan een geldige, goede en reële reden, indien de patiënt er zelf volledig achterstaat. Maar wat zijn eigenlijk de meest voorkomende redenen die vrouwen hebben om een borstvergroting laten doen?

Een van de meest voorkomende redenen is dat een vrouw niet tevreden is met haar borsten en zich erdoor (erg) onzeker of niet vrouwelijk genoeg voelt. Dit gevoel kan ontstaan doordat de borsten van de patiënt (in haar ogen) te klein zijn, de borsten ongelijk zijn of dat de borsten niet in vergelijking zijn met de rest van het lichaam van de patiënt. Een andere veel voorkomende reden is dat de patiënt last heeft van slappe en/of hangende borsten. Dit ontstaat met name door ouderdom of in sommige gevallen een zwangerschap. Maar welke mogelijkheden hebben deze vrouwen als zij ervoor kiezen om een borstvergroting operatie te ondergaan?

In het geval van slappe en/of hangende borsten, dan heeft een vrouw twee mogelijkheden, namelijk implantaten of borstpompen & tabletten. De borsten kunnen verstevigd worden door middel van implantaten, maar ditzelfde resultaat kan ook behaald worden door het gebruik van borstpompen en het slikken van speciale tabletten. Omdat het nemen van implantaten een drastische ingreep is, wordt vrouwen met deze klachten/ reden vaak aangeraden om eerst een ‘natuurlijke’ borstvergroting door middel van borstpompen en tabletten uit te proberen.

Voor de vrouwen die graag grotere borsten willen en geen last hebben van slappe en/of hangende borsten, kunnen ook kiezen uit twee mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn implantaten en lipofilling (opvullen van de borsten met eigen vet).

http://faceland.nl