Internet Marketing Audit
Image default
Online marketing

Adverteren op social media?

Alle social media uitbesteden en overlaten aan een echte expert. Klinkt dat je aangenaam in de oren? Welkom bij Your Business Online. Wij kunnen een social media strategie op maat leveren. Oftewel een compleet social media-plan inclusief uitvoering, dat gericht is op jouw doelgroep, jouw niche, jouw pluspunten en expertise.

Resultaatgerichtheid -ook meetbaar in  harde cijfers- hebben wij hoog in het vaandel. Met een unieke, professionele social media strategie bereik je namelijk niet alleen een groei van je doelstelling, maar ook tevredener relaties, betere exposure, nieuwe doelgroepen en een mooier imago. Je klanten kunnen je promotors worden: mensen die zeer tevreden zijn over jouw producten en/of diensten en dat vertellen aan al die andere mensen die ze op social media (en in het dagelijks leven natuurlijk!) ontmoeten.

Efficiënte LinkedIn advertenties

Adverteren op LinkedIn adviseren we eigenlijk aan ieder bedrijf. Groot of klein, gericht op de grote massa of op individuen. Ben je nog niet zo bekend met LinkedIn? Dit online social network bestaat sinds 5 mei 2003. Het richt zich op ‘de werkende mens’ oftewel vakmensen, specialisten en deskundigen. En dan op willekeurig ieder terrein.

Wereldwijd kent LinkedIn circa 500 miljoen gebruikers. In Nederland zijn dat er rond 6 miljoen. Het hoofdkantoor van LinkedIn staat in Mountain View, Californië, USA. Het uitgangspunt was en is nog steeds geregistreerden gebruik te laten maken van elkaars netwerken. Netwerken worden hierdoor groter en veelzijdiger.

Diverse opties

Als je wilt adverteren op LinkedIn zijn er een aantal opties. Allereerst is het mogelijk een advertentie te plaatsen in het nieuwsoverzicht. In het bericht kun je foto’s plaatsen en ook links naar de website. Een tweede optie is de tekstadvertentie. En dan kun je ook nog een lead-advertentie richten aan specifieke gebruikers. Zo’n lead komt in de inbox binnen, valt extra op en levert veel rendement op. Heb je hulp nodig bij het opzetten van efficiënte advertenties of wil je het volledig uitbesteden? Neem dan eens contact op!

https://www.yourbusinessonline.nl/