Internet Marketing Audit
Image default
Online marketing

Online marketing bureau nodig?

Online marketing is onmisbaar voor elk bedrijf. En daarom is een online marketing bureau voor jou misschien ook wel onmisbaar. Er wordt namelijk niet voor niks gezegd dat als je niet in Google staat (of niet te vinden bent) je niet bestaat.

 

Bij online marketing komt veel kijken. Heb je daar zelf niet helemaal alle kennis van? Dan is het inschakelen van een online marketing bureau een goede keuze. Een goed bureau helpt je scoren in Google met en zonder advertenties en helpt je tevens om goed zichtbaar te zijn op social media. En niet alleen dat. Een online marketing bureau helpt je vooral groeien.

 

Wat doet een een online marketing bureau?

Een online marketing bureau helpt je met je online strategie / contentstrategie. Het bureau kijkt naar hoe je website ervoor staat en hoe dat geoptimaliseerd kan worden voor de zoekmachines (en de gebruikers).  Daarbij wordt er gekeken naar de webteksten, de snelheid van je site en of alles gebruiksvriendelijk is.

 

Ook vergroten ze jouw naamsbekendheid met social media platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn of TIkTok. Net wat bij jouw bedrijf het beste past. Uiteindelijk zie je dat het verkeer naar je website toeneemt met bezoekers. Relevante bezoekers welteverstaan.

 

Online marketing diensten

De volgende diensten biedt een online marketing bureau onder meer aan:

 

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Scoren in de gratis resultaten in Google en andere zoekmachines.

  • Zoekmachine adverteren (SEA)

Meteen bovenaan staan in Google met advertenties

  • Social media marketing (SMM)

Grote zichtbaarheid op social media

 

Waarom online marketing?

Vrijwel alle mensen die naar iets op zoek zijn, beginnen bij Google. En daar wil jij dan op het goede moment tussenuit springen. Dat kan met een gratis resultaat of met Google Ads. Met dat laatste sta je meteen bovenaan Google (mits je een goede advertentie hebt).

 

Daarnaast kun je op de momenten dat men niet specifiek naar jouw diensten of producten zoekt ook onder de aandacht komen van je doelgroep op social media. Door beter zichtbaar en vindbaar te zijn in alle hoeken van het internet, groei je als bedrijf. En andersom: ben je niet zichtbaar en vindbaar, dan zie je dat je concurrent je potentiële klanten voor je neus weg kaapt.

 

Dat wil je te allen tijde voorkomen. Daarom kun je dus alle hulp wel gebruiken. Een online marketing bureau kan alle online marketing voor je uit handen nemen of slechts een paar onderdelen.

 

Online strategie uitstippelen?

Wil jij ook scoren met je bedrijf in Google en op social media? Maar weet je niet precies hoe of heb je het druk met ondernemen? Dan is een online marketing bureau jouw oplossing.

 

 

https://www.brandmerck.nl/