Internet Marketing Audit
Image default
Artikel marketing

Na de jaarwisseling

Tijdens de afgelopen jaarwisseling zijn er zonder twijfel wel veel ruiten gebroken. Dit kan komen door vuurwerk dat te dicht bi huizen werd afgestoken of door zeer hard knalvuurwerk. De bewoners van deze huizen zijn dan ook de dupe van dit. Zij kunnen vaak, tenzij zij het vuurwerk hebben afgestoken, hier weinig aan doen. Zij zijn door andere in deze situatie gebracht en hebben hierdoor een mindere start van het nieuwe jaar. Zij moeten namelijk waarschijnlijk een dag in de koude wind zitten. De glas zetters hebben het dan ook traditioneel druk in januari en doen hun best om iedereen op tijd te helpen. Zodat niemand in de koud hoeft te zitten.

Zij zien deze situatie als uiterst serieus en willen dit dan ook zo snel mogelijk voor u oplossen. Zo zijn er een aantal partijen die hun uiterste best doen en meteen op 1 januari in de ochtend aan de slag gaan. Een dergelijke partij is Glasned24, zij zijn vooral actief in de provincie Noord-Holland en delen van Zuid-Holland. Dit zorgt ervoor dat zij snel ter plekke kunnen zijn en het glas voor u binnen 24 repareren. Dit team is zeer gedreven en stelt klanttevredenheid dan ook zeer hoog in het vaandel. Dat er dan weer voor zorgt dat het slachtoffer tevreden wordt gesteld in deze vervelende periode.

Door nauwe samenwerking tussen verschillende afdelingen van het bedrijf zorgen zij ervoor dat het mogelijk is om de verschillende filialen samen te laten werken, dit zorgt ervoor dat zij gemakkelijk een ruit bij een ander filiaal op kunnen halen om deze vervolgens bij u te plaatsen. Dit is een zeer groot voordeel als men werkt met filialen. Reparatie glas hoeft dus geen vervelende en langdurige periode te zijn. Door de juiste bedrijven en beste technieken is een nieuwe ruit snel geplaatst en gerealiseerd.

https://www.glasned24.nl/