Internet Marketing Audit
Image default
Artikel marketing

Geld uit betalen

Salaris wordt tegenwoordig op de rekening gestort, vroeger was dit wel anders. Zo kregen werkers vaak het geld in een envelop. De personen die een fabriek werkte kregen het geld vaak elke week, zij gaven veel van dit geld uit in de bar van de fabriek die de eigenaar altijd had gemaakt in de fabriek. Zo bleef zijn geld bij hem, men dronk altijd veel omdat zij de problemen wilde verzachten. Men was hier niet altijd bewust van en dronk soms het weekgeld in een avond op. Dan had men thuis amper geld om eten te geven, dit zorgde voor onvrede. De man van het gezin kon dan hier dan ook vaak niet goed mee omgaan, dit zorgde dan weer problemen in het gezin.

Tegenwoordig is dit gelukkig anders geregeld. Zo krijgen zij al het geld op de rekening, zij kunnen dan alsnog alles in 1 keer uitgeven, maar vaak hebben zij zeer veel kosten die dan niet betaald worden. Als de kosten niet worden betaald zal dit zich resulteren in schulden en deurwaarders. Dit is vaak onprettig omdat de gekochte spullen worden meegenomen om het geld te compenseren. Men komt dan te zitten zonder televisie of koelkast. Waardoor de kwaliteit van leven achteruit gaat.

Maar men zal toch het geld beter moeten managen. Bedrijven doen dit ook, zij kunnen bijvoorbeeld een salarisservice nemen, deze zorgen ervoor dat de salarissen op tijd worden betaald en worden berekend. Bedrijven kunnen zo hun tijd anders indelen en zorgen dat iedereen krijgt wat hij of zij toekomt. Ook een loonberekening kan zo gemakkelijk gerealiseerd worden. Zo weet iedereen waar hun salaris uit bestaat en wat zij kwijt zijn aan premies en belastingen. Men kan ook zo uitrekenen wat zij per uur verdienen. Dit resulteert in een betere bedrijfsvoering en de mensen weten zo waar zij aan toe zijn.

http://www.cbbs.nl/